Je zou eerder hebben gedragen een poloshirt, en u kunt  Polo Shirt Sale erg goed vandaag. Dit overhemd was de eerste die een knoop-down kraag, die polo spelers uitgevonden in de late 19e eeuw tot hun kragen behouden van klapperen in de wind te bezitten. je mag nooit afgevraagd hoe het kwam te worden en hoe het kreeg de naam ‘polo-shirt’. Eigenlijk is het verhaal met de polo-shirt is een intrigerend verhaal dat dateert uit de 19e eeuw. Uit het Britse leger het veranderen van hun polo shirts, terwijl gestationeerd in India, de Polo ging vertegenwoordigen strijdende jeugdculturen, te worden hoger opgekrikt door een merk dat het de beslissing van voorzitters geproduceerd, om de multi – doel, veelzijdige kledingstuk weten we het als direct.

1800’s, de precieze oorsprong van de Polo Shirt is onbekend, maar de grote lijnen vastgelegd debuut kwam in de late 19e eeuw in de geboorteplaats van Polo – Manipur, India. Onmiddellijk na het Britse Militairen getuige van een wedstrijd, terwijl gestationeerd in Manipur, zetten zij de eerste polo club van zijn tijd.

De sport groeide in populariteit met behulp van het Britse leger en de Britse thee planters in India steeds typische spelers. Overweging al gauw om hun polo spelen kit met standaard kleding met de tijd die bestaat uit dikke, lange mouwen gemaakt van katoen. Ontevreden met deze ongemakkelijke shirts, verbonden zij hun halsbanden om hun shirts met knoppen om te stoppen met hen te klapperen toen galopperen rond het veld. De sport werd geïntroduceerd in Engeland in 1862.